‘Weer effe anders’…

Wed 15th
May
17:00 - 21:30
‘Weer effe anders’…

‘Weer effe anders’…

Een avond met inspirerende inhoud ontmoetingen buiten je bubbel en culinaire

verrassingen. Ben je erbij?

Na een succesvolle eerste editie van “Net effe anders” nu het vervolg: Op woensdag 15 mei zullen wij vanuit JCI Eindhoven terugkomen met een nieuwe workshop Weer effe anders.. Het Generatie Spel. Een interactieve workshop over effectief samenwerken met de verschillende generaties op de werkvloer.

Er komen namelijk steeds meer werkenden vanuit verschillende generaties op de werkvloer bij elkaar door het oprekken van de pensioenleeftijd. En ondertussen gaan de ontwikkelingen steeds sneller waardoor de verschillen tussen maar ook binnen de generaties snel groter worden. Hoe organiseer je dat in je bedrijf? Hoe zorg je dat je de kracht van elke generatie benut en ze faciliteert om zo min mogelijk in de eigen valkuilen te blijven hangen? In de workshop geven we inzicht in de verschillende generaties en ontdek je samen handvatten om er op een prettige manier mee te werken. Je leert van elkaar en gaat naar huis met concrete inzichten en acties.

Natuurlijk zullen we net als tijdens de vorige editie zorgen voor een lekkere culinaire versnapering. Deze editie zijn we te gast bij Piet Hein Eek.

Het programma is als volgt:

– 17:00-17:30 inloop/ontvangst

– 17:30 welkomstwoord JCI Eindhoven

– 17:45 aanvang workshop. Tijdens deze workshop zal ook de maaltijd geserveerd worden.

– 20:30 afsluitende borrel

De kosten voor deelname zijn € 15–. Inschrijven: https://www.jcieindhoven.nl/weer-effe-anders/

Halvemaanstraat 30, Eindhoven
x