Resetare ONLINE Access MBA

Wed 25th
Nov
16:30 - 20:40
Resetare ONLINE Access MBA

Vrei să-ți crești competențele de afaceri și să-ți reinventezi cariera? MBA îți oferă un nou început.

Participă, împreună cu alți profesioniști în domeniul afacerilor, la acest eveniment virtual MBA. Reprezentanții școlilor de afaceri din toată lumea sunt nerăbdători să discute cu tine online, la 25 noiembrie.

Descoperă-i pe cei mai buni în sfera educației în domeniul afacerilor. Iată ce vei obține în cadrul evenimentului:

• Întâlniri video individuale cu directori ai programelor MBA de la HULT International Business School, IE Business School, NEOMA Business School, WU Executive Academy de la Universitatea de Economie și Afaceri din Viena, Vlerick Business School și multe altele

• Consultații personale în privința studiilor tale în domeniul afacerilor și managementului

• Recomandări din partea experților în afaceri și webinare dedicate admiterii la programe MBA

• Șansa de a câștiga o vizită gratuită la o școală de afaceri la alegerea ta

• Diverse oportunități de burse de studii

• Câștigă un curs online gratuit de pregătire pentru examenul GMAT, oferit de Manhattan Review - https://www.manhattanreview.ro/

Cum să-ți resetezi cariera cu o diplomă MBA

Specializarea MBA îți oferă ceea de ce ai nevoie pentru a atinge excelența în afaceri și leadership.

Sigur. Consolidează-ți cariera cu cea mai respectabilă din lume diplomă în domeniul afacerilor. Specializarea MBA îți garantează un mediu sigur, în care profesioniștii se pot dezvolta și obține cunoștințe noi. Aceasta îți deschide ușa spre oportunități de afaceri nelimitate.

Flexibil. Alege formatul de studii care se potrivește cu stilul tău profesional. Optează pentru un program MBA full-time pentru a profita de toate beneficiile la maxim. Găsește echilibrul între muncă și studii cu un program MBA part-time. Explorează opțiunea tot mai populară de învățare de la distanță, online.

Global. Extinde-ți viziunea privind lumea afacerilor cu un program MBA în străinătate sau acasă. Creează conexiuni care să cuprindă întreg globul. Alătură-te unei rețele de afaceri unice cu participanți MBA care provin din medii diferite.

Evenimentul Access MBA este gratuit, dar numărul de locuri pentru întâlniri online este limitat. Înregistrează-te din timp pentru a-ți rezerva un loc.

Înregistrează-te chiar azi la

https://www.accessmba.com/link/FzB

Online Web Event Advent Connect Platform
x