Online Masters Event

Wed 10th
Feb
16:30
Online Masters Event

Találkozzon online a legjobb egyetemekkel a decemberben tartandó magyarországi Access Masters online eseményen!

Szeretné megkapni álmai állását?

Új barátságokat kötne?

Egyedi tanulási élményre vágyik?

Akkor Önnek nemzetközi mesterképzésre van szüksége!

Az Access Masters meghívja Önt egy interaktív, ingyenes online eseményre február 10-én, ahol információkat szerezhet a világ legjobb üzleti iskoláiból. A rendezvényen Svájc, Németország, Ausztria és Magyarország jelöltjei vehetnek részt.

Amire az esemény napján számíthat:

• Információs foglalkozások az IESE Business School, a SKEMA Business School, a Politecnico di Milano, az IESEG Management School és még sok más felvételi tanácsadóval

• Személyre szabott útmutatás a mester alkalmazásához a helyszínen

• Hasznos teszt-előkészítő műhelyek és előadások

• Használja ki a felvételi tanácsadókkal folytatott információs találkozókat biztonságos online környezetben

• Fedezze fel a mesterképzések gazdag változatosságát

• Nyerje meg a 10 pályázati díj visszatérítésének egyikét

• Sorsolás 1000 eurós ösztöndíjért

Azok között, akik részt vesznek az eseményen, értékes díjakat sorsolunk ki. Lehet, hogy Ön lesz az a szerencsés résztvevő, aki egy ingyenes látogatást nyer a világ valamelyik üzleti iskolájába – a helyszínt és az időpontot Ön választja ki!

3 szó, amely ezt az egyedülálló lehetőséget leírja

Változatos. Rengeteg lehetőség közül választhat! Üzlet, menedzsment, marketing, pénzügy. Tanulhat otthon, külföldön vagy akár egy izgalmas távoli helyszínen. Kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb opciót.

Rugalmas. Még nem tudja az idei és a következő évi programját? A rugalmasság érdekében a legjobb mesterképzések nappali, levelező és online tanrenddel várják.

Biztonság. Bármilyen képzést választ, a biztonság a legfontosabb. Az online eseményen minden körülmény adott, hogy biztonságosan, az otthonából választhassa ki az Önnek legmegfelelőbb mesterképzést.

Foglalja le a helyét! Kezdjen el még ma tájékozódni az Access Masters segítségével: https://www.accessmasterstour.com/link/GUx

Access Masters Online Event platform
x